About Me

My photo
Malang, Jawa Timur, Indonesia
16 y.o

Wednesday, November 14, 2012

Tentang Kelas

Assalamu'alaikum
Hai haii, long time no see. Wes sekitar 3 bulan gak ketemuu, suwe nemen yoo.
Enake mbahas opo iki ...
Mbahas kelas disek enak be'e yo.
Uhuk. Aku saiki onok ndek kelas sing isine 27 arek, tapi saiki wes gk 27 maneh soale Dianisa  sudah pindah ke Tulungagung dan menjadi JKT48 fans #duniaharustau tapi yoopo yoopo, jenenge jek terkenang. Oke lanjut, ndek kelas iki mek onok 8 arek lanang yoiku Mardianto, Anca, Fadhil, Puput, Galih, Agung, Tobi, Bagus. See ? cuma 8. Arek kodew e saiki dadi 18 yoiku Adinda, Ais, Annisa, Maya, Fela, Piti, Hita, Lela, Intan a.k.a Sembeb, Rosa, Uli, Nabela, Danti, Sasya, Wilsa, Kintan, Lia. Iku piro ? 17 yo, sijine iku yo aku rek.
Yoiki sing nggarai aku mikir *lho isok mikir naf?* lanjut, aku mikir lek misale class meeting onok lomba futsal lanang, sing ngewakili Armagedon gawe lomba iku sopo._. jarene arek-arek, lanang ndek woluge sing isok futsal mek 3 yoiku Galih, Fadhil, Puput. Oke, no problemo, gk usah dipikir.
Lanjut, lek arek lanang ndek kelas iku mek 8, dadi serasa arek wedok sing ngelindungi arek lanange (?) dan hal ini menyebabkan kebanyakan anak laki-laki di kelas menjadi sering dibully.
Nah, iku sekilas tentang cerito ndek kelas. Untuk lebih lanjut, silahkan tunggu postingan selanjutnyaa!!
Wassalamu'alaikum
Salam Olahraga !

No comments:

Post a Comment